Kerst vieren in Hartje Gorcum

5 december 2018 om 17:31 Nieuws

GORINCHEM De start van een nieuw seizoen vol gezelligheid in de stad. Op zaterdag 15 december is het Kerst in Hartje Gorcum! Proef de warme kerstsfeer in onze historische binnenstad. Bezoek tussen het shoppen door de 6 kersthuisjes. Geniet er van (live) muziek en gratis warme chocolademelk. Hang je persoonlijke kerstboodschap in de wensboom. Wie weet wordt je wens beloond.

Kerst in Hartje Gorcum verbindt de opening van het Winterfestijn en de stad met elkaar. Gezelligheid en saamhorigheid staan centraal. Er is van alles te beleven en te zien. Met muziek, warme chocolademelk, de kerstman en nog veel meer.

Eigenlijk begint de pret al op vrijdag 14 december met Kerst op de Langendijk. Zaterdag breidt het feest zich verder uit over de binnenstad. Het wordt er de hele dag op en top gezellig. Ook dan is de kerstman aanwezig en staan er 6 kersthuisjes verspreid door de binnenstad. In winterse sferen met gratis warme chocolademelk en live kerstklanken.

In elk kersthuisje komt bovendien een wensboom. Klanten van Hartje Gorcum kunnen daar hun persoonlijke kerstboodschap ophangen. Vanaf 8 december ontvangen klanten van de deelnemende winkeliers bij aankoop een wenskaart. Daarop is ruimte voor een persoonlijke kerstboodschap of -wens aan iemand.

WENSBOMEN Zaterdag 15 december kunnen de ingevulde wenskaarten worden ophangen in één van de wensbomen bij de kersthuisjes. Op de Langendijk, in de Burgstraat, Gasthuisstraat, Kwekelstraat en aan het eind van de Arkelstraat. Na 15 december verhuizen de wensbomen naar het Winterfestijn op de Grote Markt.
De winkeliers van Hartje Gorcum belonen drie van de mooiste, ontroerendste wenskaarten. De bekendmaking is op zaterdag 22 december.

KERSTPARADE Om 14.00 uur vertrekt een kerstparade vanaf de ijsbaan, kinderen en volwassenen kunnen hier gezellig bij aansluiten. Ook rijdt er een kersttreintje door de binnenstad met de ijsbaan als eindbestemming. En… struikel niet over de wandelende kerstbomen.

Zondag 16 december is het koopzondag. Ook dan blijft de sfeer erin met live kerstmuziek op diverse plekken in de stad. Binnenkort staat het volledige programma en meer informatie over de wensbomenactie op de website: www.hartjegorcum.nl.

De Gorcumse binnenstad heeft zoveel te bieden. Bijzondere winkeltjes met persoonlijke service en aandacht. Omringd door uitgebreide en gezellige horeca. In een historische omgeving die uitnodigt om te bezichtigen. Winkelen in hartje Gorcum is echt een belevenis. In elk seizoen. Dat bewijzen we je graag. Ontdek het tijdens de Hartje Gorcum-dagen in zomer, herfst en winter. Een cadeautje van de winkeliers ter (nadere) kennismaking met jou. Wie Hartje Gorcum eenmaal kent, geniet van elk winkelmoment.

advertentie
advertentie