Kerstvoorstelling in Theater Peeriscoop

9 december 2018 om 14:21 lokaal

GORINCHEM Het KLEIN Toneel voert zondag 15 december A Christmas Carol uit in Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 19.00 uur. De entree bedraagt 12,50. Kaarten zijn te bestellen via www.hetkleintoneel.nl. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

A Christmas Carol is een hartverwarmend verhaal over jezelf en anderen liefhebben en daarvoor ruimte durven maken in je hart. Het KLEIN Toneel is een productiehuis uit Dordrecht, dat sinds 1999 garant staat voor verrassende theaterproducties. Dit zijn repertoirestukken, eigen bewerkingen van bestaande stukken of nieuw eigen materiaal.

A Christmas Carol naar het beroemde boek van Charles Dickens vertelt het verhaal van Ebenezer Scrooge, de vrek die in de nacht voor kerst wordt bezocht door de geest van zijn oude compagnon Marley. Hij laat Scrooge door middel van dromen zien dat het leven niet alleen draait om geld, maar dat de kerstgedachte, waar Scrooge niets van moet hebben, nog zo gek niet is.

In deze wintermusical voor het hele gezin neemt de muziek van Alan Menken (o.a. Disney's Aladdin) het publiek mee naar het 19de-eeuwse Londen, waar iedereen uitkijkt naar die ene avond: kerstavond!


Kaarten voor A Christmas Carol kosten €12,50 per stuk exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl. De voorstelling begint om 19:00 uur, kassa en foyer zijn een half uur voor aanvang geopend.

advertentie
advertentie