Afbeelding
Natuurcentrum Gorinchem

Genieten op Natuurcentrum tijdens Lente Doe dag

1 juni 2019 om 08:03 lokaal

GORINCHEM Op maandag 10 juni is het weer zo ver: de Lente Doe dag op het Natuurcentrum. Tijdens deze gezellige dag is er op en rond het terrein van het Natuurcentrum heel veel te doen.

Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken door het stadspark met paard en wagen, speuren naar letters tijdens de speurtocht, jezelf laten schminken, super bellen blazen of meedoen met een van de vele andere activiteiten. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen met een lesje yoga op een wel heel bijzondere plek; bovenop de uitkijktoren. Op de boerderij kun je knuffelen met de dieren en onder begeleiding mag je de dieren zelfs voeren en borstelen. Veel van de activiteiten worden gratis aangeboden, voor sommige activiteiten is een stempelkaart nodig. Deze stempelkaart is op de dag zelf te koop voor € 5,-.

Voor de fotoliefhebbers is er dit jaar een fotowedstrijd georganiseerd. Stuur voor 6 juni jouw beste natuurfoto op naar l.mik@ncgorcum.nl. Alle foto's zijn tijdens de Lente Doe Dag te zien zodat het publiek haar stem kan uitbrengen. De winnaar van de wedstrijd krijgt een Natuurcentrum Prijzenpakket en zijn/haar foto wordt uitvergroot en ingelijst.

De poorten van het Natuurcentrum openen die dag om 10:30 en de festiviteiten duren tot 16:00. Het is aan te raden om op de fiets te komen. Deze kunnen aan weerszijden van de ingangen in de fietsenstalling gezet worden.

advertentie
advertentie