English Summer School op het Altena College in Sleeuwijk

7 juni 2019 om 15:49 lokaal Deel je nieuws

In een leuke, informele setting je Engelse vaardigheden bijspijkeren? Dat kan deze zomer op het Altena College in Sleeuwijk! Van 26 tot en met 30 augustus organiseren zij samen met Anglia English Academy Group Europe een English Summer School.

Tijdens deze week, waar vooral het motto ‘learn and have fun’ centraal staat, worden de leerlingen ondergedompeld in een Engelse taalomgeving. Op die manier verbeteren zij hun Engels op een praktische en actieve manier en vergroten zij hun zelfvertrouwen om in het Engels te communiceren.

Deze Summer School is voor iedereen van 8 tot en met 16 jaar. De lesdagen zijn van 09.30 tot 16.00 uur. Er wordt in de ochtenden klassikaal lesgegeven, maar ’s middags worden er allerlei sport- en spelactiviteiten gedaan, zoals een Escape Room. De focus ligt op het begeleiden van de kinderen in kleine groepen en het geven van persoonlijke aandacht. De kosten voor deze week bedragen €295, dit is inclusief administratiekosten, lunch en snacks.

Ben je enthousiast geworden? Meer informatie is te vinden op https://www.englishacademy.info/dutch/summer-experience
Hier kun je je ook direct inschrijven voor het Summer Camp (graag voor 1 juli). Voor vragen kan het Altena College benaderd worden door een e-mail te sturen naar anglia@altenacollege.nl

advertentie
advertentie