Theatergroep Manteau Jr
Theatergroep Manteau Jr Niels Groffen

Musical Belle en het Beest met Theatergroep Manteau

13 juni 2019 om 18:19 lokaal

GORINCHEM Theatergroep Manteau start in haar eerste seizoen met de juniorgroep meteen met de Disney's hitmusical Belle en het Beest. Jongeren in de leeftijd van 12 tot 21 jaar kunnen auditie komen doen op 3 en 10 juli. Er zijn audities voor alle rollen. Je auditie bevat een solo musicalsong naar keuze uit Belle en het Beest. De spel auditie zal een improvisatie bevatten met de regisseur.

De mooie Belle komt terecht in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is hier het complete personeel als huisraad tot leven gekomen. Na een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde, valt Belle uiteindelijk voor de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest. Maar of dat de betovering verbreekt…

Aanmelden kan tot 30 juni door  te mailen naar info@stichtingmanteau.nl. Wie zich aanmeldt krijgt een uitnodiging voor de auditie. De try out van de voorstelling vindt plaats op 17 en 18 april 2020. De daadwerkelijke voorstellingen zijn op 12, 13 en 14 juni 2020 in theater De Vijfzinnen. 


Meer informatie: www.theatergroepmanteau.nl

advertentie
advertentie