Kindcentrum Alexandra luidt jubileumjaar in

2 februari 2018 om 12:33 lokaal

GORINCHEM Kindcentrum Alexandra bestaat op 1 februari 30 jaar. Een goede reden om de voorleesmiddag in het kader van de Nationale Voorleesdagen te voorzien van een speciaal tintje.

De voorlezer was niemand minder dan dé teamchef van de Politie Basisteam Alblasserwaard-Vijfheerenlanden: Frederiek Schouwenaar. Zij kwam samen met haar collega wijkagent Mark den Hartog in een heuse politiebus.

Eerst lieten Frederiek en Mark zien wat een politieagent allemaal bij zich heeft. Zij vertelden ook wat een politieagent allemaal moet doen. Daarna was het tijd om voor te lezen uit Ssst! De tijger slaapt. Natuurlijk mochten alle kinderen de politiebus van dichtbij bewonderen. Daar maakten alle kinderen van klein tot groot graag gebruik van. Toch wel spannend om even plaats te nemen in een politiebus. En uiteraard werd de sirene ook nog even uitgeprobeerd. Daarna was er tijd voor taart! Het was een gezellige, leerzame middag.

Kindcentrum Alexandra is een kleinschalig Kindcentrum in de binnenstad van Gorinchem, met alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

advertentie
advertentie