Het magazijn van Deli Home Netherlands is voorzien van Deli Home logo's
Het magazijn van Deli Home Netherlands is voorzien van Deli Home logo's Marcel den Oudsten

JéWéRET wordt Deli Home

1 juli 2019 om 11:18 Nieuws Deel je nieuws

GORINCHEM – JéWéRET Verkoopmaatschappij B.V. heeft een naamswijziging ondergaan, en gaat verder als Deli Home Netherlands B.V.

JéWéRET opereert al sinds 2018 onder de vlag van Deli Home. Sinds 1 juli is deze naamswijziging ook formeel doorgevoerd, en gaat JéWéRET verder als Deli Home Netherlands B.V. De organisatie is al eerder een hechtere commerciële samenwerking aangegaan met collega’s uit zusterorganisaties Bruynzeel Home Products B.V., Skantrae B.V. in Zevenaar en de holdingmaatschappij Deli Home Holding B.V. Door deze nauwere samenwerking zijn de krachten van de organisaties gebundeld en profiteren klanten nog meer van gespecialiseerde product- en marktkennis. Deli Home zal op dezelfde wijze opereren waarbij de huidige merken en producten blijven voortbestaan. Ook de vestigingen in België, Hongarije, Polen en Portugal zullen vanaf 1 juli de naam Deli Home dragen.

Deli Home is internationaal producent en leverancier van sterke merken en producten. Met een team van zo’n 800 medewerkers verspreid over diverse landen biedt Deli Home toegevoegde waarde als ‘category captain’ en excelleert in logistieke dienstverlening. Door eigen productie is Deli Home bronleverancier voor een groot deel van het assortiment hout, deuren, vloer en trap, kasten, insectenwering en sanitair dat wordt verkocht onder de merken CanDo, Bruynzeel, Lundia en Skantrae en diverse private labels.

 

advertentie
advertentie