Afbeelding
Gretha Minnaert

Sfeervol evenement bij molen De Hoop

16 juli 2019 om 15:59 lokaal

GORINCHEM Het team van Liefde werk oud papier, dat al jaren minima gezinnen ondersteunt, heeft bedacht om voor de kinderen in deze gezinnen wat te regelen zodat ook zijn in de zomervakantie iets leuks kunnen gaan doen. Al snel ontstond het idee om een rommelmarkt met leuke activiteiten rond molen De Hoop te organiseren. Waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de gezinnen. Molenaar Ton van den Heuvel gaf zijn volledige medewerking aan dit goede doel en het plan kon verder uit gewerkt worden. Na maanden van voorbereiding was het zaterdag 13 juli zo ver.

De cake bakwedstrijd die van te voren was uitgeschreven, leverde overheerlijke baksels op. De kinderen konden zich laten schminken, cupcakes versieren, mee doen aan een kleurwedstrijd en een speurtocht. Voor groot en klein waren er veel mooie prijzen te winnen bij het ouderwetse enveloppen trekken en de bijzondere verloting voor een high tea en een dinerbon. De bijzondere veiling van 2 x een Indische rijsttafel voor 4 personen leverde ook mooi wat op.

Aan de inwendige mens werd ook gedacht, door aanbod van kakelverse cake, suikerspinnen, broodjes worst en drinken. De middag werd opgeluisterd door live muziek, het zonnetje brak door, de sfeer was geweldig.

Met zulke ingrediënten, gesponsord door zoveel gulle donateurs, is er een onvergetelijke dag met een resultaat dat alle verwachtingen overtrof neergezet.

Het team, Janne, Annoesjka, Mirjam en Gretha, benadrukt dat dit alleen mogelijk was, dankzij alle sponsoren en met de helpende handen van vrienden en familie. Zij zijn dankbaar voor zoveel naastenliefde.

Meer weten of een bijdrage leveren aan een volgend evenement? Mail dan naar lopgo@ziggo.nl

advertentie
advertentie