Real Mama Cafe
Real Mama Cafe Pixabay

Proost met ons mee in het Real Mama Café.

8 februari 2018 om 20:11 lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Het MamaCafé organiseert op zaterdagavond 17 februari vanaf 20.00 uur ’s avonds een avondje vrijaf voor alle moeders uit Gorinchem in De LimonadeBrigade in hartje stad. Een avond om gezellig bij te kletsen en andere moeders te ontmoeten in een ontspannen, ongedwongen sfeer.

Het reguliere MamaCafé is een initiatief van De LimonadeBrigade waarbij moeders samen met hun jonge kinderen op vrijdagochtend welkom zijn in de bibliotheek van Gorinchem om te spelen, ervaringen uit te wisselen en te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee of een glas limonade.

Deze avond proosten we in het Real Mama Café op voorspoed in een liefdevol jaar. Er is ruimte voor het samen delen van wensen, ambities en mooie dromen waarvan we hopen dat deze allemaal uit mogen komen. Wie ook behoefte heeft aan een gezellig, ongedwongen avondje vrij is van harte welkom. Kom op zaterdagavond 17 februari vanaf 20.00 ’s avonds naar De LimonadeBrigade om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Geniet van een avondje uit en borrel met ons mee in het Real MamaCafé. Voor deze avond wordt een kleine bijdrage van €2,50
van jullie gevraagd.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina van het MamaCafé.
 

advertentie
advertentie