Afbeelding
Budgetgift cadeau

Investeer in je klanten door middel van relatiegeschenken

25 juli 2019 om 08:55 lokaal

Relatiegeschenken zijn niet iets wat hoog op onze agenda staat. Toch kan het investeren in relatiegeschenken zeker zijn vruchten afwerpen. Met relatiegeschenken blijf je ten eerste top-of- mind bij de klant. Ten tweede laat u zien dat u jouw klanten waardeert. En ten derde vinden we het gewoon allemaal leuk om een cadeautje te krijgen. Genoeg redenen dus om te investeren in relatiegeschenken. Wist je dat je veel meer kunt bereiken met relatiegeschenken, dan adverteren in een magazine of op social media?

Kies het geschikte relatiegeschenk uit
Relatiegeschenken zijn natuurlijk een breed begrip. Wat wij aanraden is dat je kiest voor een relatiegeschenk dat dicht bij je organisatie staat. Als voorbeeld nemen we hier een schoenenzaak voor. Een schoenenzaak kan relatiegeschenken op verschillende manieren inzetten. Natuurlijk kan een schoenenzaak zelf schoenen ontwerpen met hun logo of artwork. Hoewel dit wel een erg leuke giveaway is, is dit ook vrij prijzig. Een andere optie is bijvoorbeeld om schoenenpoets weg te geven als relatiegeschenk. Daarnaast kan een schoenenzaak ook kiezen voor een schoenentas, schoenlepel, of een sleutelhanger in de vorm van een voet. Zoals je ziet heeft een schoenenzaak veel opties om een leuk relatiegeschenk te vinden. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw organisatie! Onze tip is om niet te moeilijk te denken. Vind je het toch lastig om een relatiegeschenk te bedenken voor jouw organisatie? Neem dan gewoon contact op met het relatiegeschenkenbureau.

Simpele giveaways
Naast specifieke relatiegeschenken zijn er natuurlijk ook altijd de basic giveaway. Deze giveaways doen het altijd goed als je op een beurs of open dag staat. De basic giveaways zijn bijvoorbeeld pennen, tassen, notitieboekjes, bidons of paraplu's. Dit zijn geen spectaculaire artikelen, maar altijd wel populair bij het publiek. De voordelen van deze basic giveaways zijn: - Goedkoop - Snel te leveren - Altijd in trek bij het publiek - Versterkt het beeld van jouw organisatie - Naamsbekendheid werven

Bestel jouw relatiegeschenken bij BudgetGift.nl
Je wil investeren in relatiegeschenken? Dan raden wij aan deze bij BudgetGift.nl te bestellen. BudgetGift.nl heeft een groot assortiment aan relatiegeschenken, servicegerichte medewerkers en zeer scherpe prijzen. Ze helpen je graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor jou. Met meer dan 20 jaar ervaring gaan ze geen uitdaging uit de weg!

advertentie
advertentie