De Gorinchemse broers Saqib en Sikander Zulfiqar spelen een T20 wedstrijd met Oranje tegen VAE.
De Gorinchemse broers Saqib en Sikander Zulfiqar spelen een T20 wedstrijd met Oranje tegen VAE. KNCB

Saqib en Sikander Zulfiqar met Oranje tegen VAE

31 juli 2019 om 22:57 lokaal

GORINCHEM De Gorinchemse broers Saqib en Sikander Zulfiqar spelen in de week van 3 tot en met 8 augustus met het Nederlands Team een T20 cricketinterland tegen de Verenigde Arabische Emiraten.

Van de redactie

In totaal vier keer wordt er gespeeld. Op 3 en 5 augustus bij VRA in Amstelveen en op 6 en 8 augustus bij VCC in Voorburg. Alle wedstrijden vangen aan om 16.00 uur en vallen onder de verantwoordelijkheid van de KNCB en de overkoepelende ICC, de International Cricket Council. 

Hoofdcoach Ryan Campbell: "De VAE serie geeft onze selectie een laatste kans zich in de kijker te spelen voor WK selectie. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om alleen spelers te selecteren die in de Nederlandse competitie uitkomen en niet de jongens die bij de Engelse county's spelen. Dit zal ons team flink onder druk zetten tegen een zeer sterk VAE en dat is precies wat we willen. Het is goed te zien dat de jonge Philippe Boissevain, Tonny Staal, Hidde Overdijk, Sebastiaan Braat en de Zulfiqar broers opnieuw een fantastische kans krijgen. We hebben tevens de ervaren Stef Myburgh na een lange blessure weer bij de selectie kunnen halen en dat is goed nieuws."

Selectie

Pieter Seelaar (c), Sebastiaan Braat, Vivian Kingma, Hidde Overdijk, Max O'Dowd, Tonny Staal, Ben Cooper, Saqib Zulfiqar, Stephan Myburgh, Scott Edwards, Philippe Boissevain, Brandon Glover, Sikander Zulfiqar.

   

advertentie
advertentie