KWF 70 jaar
KWF 70 jaar eigen foto

70e KWF-collecteweek van 1-7 september

26 augustus 2019 om 10:19 Maatschappelijk Deel je nieuws

De 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 1 september. Verspreid over 800 collecteteams gaan ruim 80.000 collectanten de straat op. Het collecteteam van Gorinchem zet zich met 170 collectanten in om zo veel mogelijk geld op te halen voor meer kennis en betere behandelingen: zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

KWF bestaat 70 jaar

Deze 70e collecteweek belooft erg bijzonder te worden. Prinses Beatrix is sinds 1980 beschermvrouwe van KWF en zal zaterdag 31 augustus een speciale KWF Munt slaan, ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. Deze gebeurtenis vormt tevens de aftrap van de collecte. Daarnaast staat NPO Radio 2 de hele week in het teken van de collecteweek.

Geef tijdens de collecteweek

De collectanten van KWF-collecteteam Gorinchem komen in de week van 1 t/m 7 september bij u aan de deur of u komt hen tegen in winkelcentra of in het stadshart. Bij alle collectanten kunt u dit jaar ook doneren met uw mobiele telefoon via iDEAL QR. Ze kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab. Collectante Petra van der Vegt vertelt: ‘Ik collecteer al ruim twintig jaar, omdat ik wil dat meer mensen genezen van de ziekte. Dankzij onderzoek kan ik mijn kleinkinderen zien opgroeien.’

Collectant gemist? Dan kunt u op de volgende manieren toch een bijdrage leveren:
- Doneer online via kwf.nl/collecte
- Scan de iDEAL QR-code op de kaart die de collectant achterlaat als u niet thuis bent. Het bedrag kunt u zelf aanpassen.

Hartelijk dank!

advertentie
advertentie