Feestje? Wijnen! Rechts Ricardo Hofman
Feestje? Wijnen! Rechts Ricardo Hofman G.J. Pif

Kapper in Hoog Dalem nu écht Gorinchems

25 september 2019 om 11:47 Nieuws Deel je nieuws

Bij de kapper in winkelcentrum Hoog Dalem is alle reden voor een feestje. Het personeel heeft de eigen kapsalon overgenomen van de landelijke keten Hizi Hair, en gaat verder als ‘eigen baas’. Afgelopen zondag was dat reden voor een spetterend openingsfeestje.

Kersverse eigenaar Ricardo Hofman vertelt trots: “We zitten hier natuurlijk vanaf de eerste dag in het nieuwe winkelcentrum en hebben een leuke klantenkring opgebouwd. Mensen die er goed uit willen zien en vakkundig geholpen willen worden, maar wel vlot en in hun eigen buurt. Toen de kans zich voordeed om de zaak over te nemen, hebben we dat met beide handen aangegrepen. Zo kunnen we er samen met onze klanten een echte moderne buurtkapper van maken, waar je toch de laatste trends kunt volgen.”

Tijdens het feest afgelopen zondagmiddag bleek dat Ricardo over trouwe klanten inderdaad niet te klagen had. Ze waren massaal op komen dagen en genoten in het zonnetje voor de winkel van hapjes, sapjes en ‘bubbels’ in verschillende kleuren. En natuurlijk van het hilarische optreden van imitator ‘Andrea Hazes’, die de kapsalon een openingsfeest gaf waar kappers en klanten waarschijnlijk nog lang over napraten. Overigens bleek dat de vaste klanten van de kapsalon zeker niet alleen uit Gorinchem Oost komen, zelfs bezoekers uit Leerdam, Arkel, Herwijnen en Haaften wisten de zaak aan De Linie deze zondagmiddag te vinden om samen het glas te heffen.  Ook nieuwe klanten kunnen de komende dagen nog meegenieten, beloven Ricardo en de andere kappers in Hoog Dalem. Want er zij speciale openingsaanbiedingen om voordelig met het enthousiaste team kennis te maken.

 

Bijna 50 mensen waren zondag op de opening van de kapsalon afgekomen
advertentie
advertentie