Afbeelding
Hizi Hair

Hizi Hair in Hoog Dalem nu écht Gorinchems

26 september 2019 om 09:27 Zakelijk

GORINCHEM Bij Hizi Hair in winkelcentrum Hoog Dalem is alle reden voor een feestje. Ricardo Hofman is de nieuwe franchisenemer van de salon. Afgelopen zondag was dat reden voor een spetterend openingsfeestje.

Kersverse eigenaar Ricardo Hofman vertelt trots: ,,We zitten hier natuurlijk vanaf de eerste dag in het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem en hebben een leuke klantenkring opgebouwd. Mensen die er goed uit willen zien en professioneel geholpen willen worden. Toen de kans zich voordeed om de zaak over te nemen, heb ik dat met beide handen aangegrepen. Zo kunnen we er samen met onze klanten een echte moderne kapsalon van maken, waar je de laatste trends kunt volgen."

Tijdens het feest afgelopen zondagmiddag bleek dat Ricardo over trouwe klanten inderdaad niet te klagen had. Ze waren massaal op komen dagen en genoten in het zonnetje voor de winkel van hapjes, sapjes en 'bubbels'. En natuurlijk van het hilarische optreden van "Andrea Hazes", die de kapsalon een openingsfeest gaf waar kappers en klanten waarschijnlijk nog lang over napraten. Overigens bleek dat de vaste klanten van de kapsalon zeker niet alleen uit Gorinchem-Oost komen, zelfs bezoekers uit Leerdam, Arkel, Herwijnen en Haaften wisten de zaak aan De Linie deze zondagmiddag te vinden om samen het glas te heffen. Ook nieuwe klanten kunnen de komende dagen nog meegenieten, beloven Ricardo en zijn team in Hoog Dalem. Want deze week krijgt iedereen een uitnodiging op de deurmat met een heel leuke openingsaanbiedingen om voordelig met het enthousiaste team kennis te maken.

Afbeelding
advertentie
advertentie