Afbeelding
Pand

Komende week in theater 't Pand

1 oktober 2019 om 11:37 Overig

GORINCHEM Flip Noorman zingt op vrijdag 5 oktober Leonard Cohen. De voorstelling vindt plaats in theater 't Pand en vangt aan om 20.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Na het overlijden van Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten is hij gezwicht om het programma nu ook in het theater te brengen. Bijgestaan door zijn voltallige band De Noormannen of in triobezetting brengt hij nu zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: Leve Flip Cohen. Zaterdag 6 oktober is het duo Spruijt en Opperman te gast in theater 't pand met hun voorstelling Heimweeën. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

In het Filmcafe en het Filmhuis van dinsdag 8 oktober is de film Beautiful Boy te zien. De entree, inclusief koffie of thee, bedraagt 8 euro. Op de dinsdagmiddag zijn belangstellenden om 13.30 uur welkom, de film begint om 14.15 uur. 's Avonds begint de film om 20.15 uur.

Het verhaal: Journalist David Sheff woont samen met Karen met wie hij twee kinderen heeft. En hij onderhoudt een goede band met zijn zoon Nic uit zijn huwelijk met Vicki. Zijn leven stort in wanneer hij tot de ontdekking komt dat Nic met een crystal meth-verslaving worstelt en hij probeert alles om het leven van zijn zoon te redden.

advertentie
advertentie