Vlnr Inge Burg, Marco Uijterlinde, Esther Bergman en Frank Visch.
Vlnr Inge Burg, Marco Uijterlinde, Esther Bergman en Frank Visch. Mirjam de Swart

Rotary Santa Run nog meer 'fun'

1 oktober 2019 om 09:12 Evenementen

GORINCHEM De blaadjes vallen nog maar net van de bomen, maar de mensen achter de Rotary Santa Run zijn alweer druk aan het voorbereiden. Frank Visch, voorzitter van de Santa Run organisatie, kondigt trots de vernieuwingen die deze kerst op stapel staan, aan. ,,Na elf jaar te zijn gestart voor De Hoofdwacht op de Grote Markt verhuizen we nu naar De Varkenmarkt. Het aantal deelnemers stijgt elk jaar, dus er is letterlijk meer ruimte nodig. Bovendien begint de warming up dit jaar om 14.30 uur 's middags en is de start om 15.00 uur. Zo heeft iedereen tijd om op zaterdag 21 december éérst de kerstboodschappen te doen. Om daarna relaxed mee te lopen. En het leukste is dat er daarna alle tijd is voor een Santa-feestje op de Varkenmarkt. Uiteraard is Henry Wessels daar weer bij."
Esther Bergman: ,,In goede samenwerking met elkaar maken we er een topmiddag en -avond van. Het Gelagh serveert een speciaal Santa menu en in 't Uyltje bouwen we een winters feestje."
Frank Visch sluit af: ,,Voor alle deelnemers, jong en oud, staan er na de finish uiteraard ook weer gratis happen en dranken klaar. Rotary Santa Run wordt in deze nieuwe opzet nóg meer de leukste walk for fun. Zet de 21e vast in je agenda!"

advertentie
advertentie