Afbeelding
Gorcums Museum

Gorcums Museum verwelkomt zevende BedrijfsVriend

11 oktober 2019 om 07:43 Maatschappelijk

GORINCHEM Anke Garstman en Cecile Ouwerkerk, registeraccountants ontvangen het boek Tien eeuwen Gorinchem, Geschiedenis van een Hollandse stad als dank voor hun steun aan het Gorcums Museum. Zij steunen het Gorcums Museum als één van de BedrijfsVrienden.

Omdat ze trouwe bezoeksters zijn van de exposities in het Museum, en omdat ze ook veel klanten en relaties in de regio hebben, vinden ze het belangrijk om een bijdrage te doen aan de culturele `huiskamer` van de stad.

De topvrouwen zijn hiermee zevende in rij met de BedrijfsVrienden die het Museum nu telt. Dat zijn DHC Advocaten; Damen Shipyards Group; Hotel Goud en Zilver; Visser& Visser Accountants; Stichting Strand Links en de Nettorama. De BedrijfsVrienden krijgen een vermelding in de entreehal van het Museum, levert ideeën aan over wat leeft in de regio, en kan daarnaast in het Museum netwerken.

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Gorcums Museum reikte het boek uit, Hanso Pagano Mirani en Lucine Blankert. Aanmelden als Bedrijfs Vriend is mogelijk voor kleine en grote bedrijven. Dit kan via de website of door het zenden van een mail aan vriendengorcumsmuseum@gmail.com

advertentie
advertentie