Gratis advies voor bewoners in Wijdschild

17 oktober 2019 om 18:22 Maatschappelijk Deel je nieuws

Inwoners van Gorinchem krijgen hulp van de gemeente om duurzamer te wonen. De campagne van Het Nieuwe Wonen is in volle gang.

 

Woningeigenaren van huizen in de wijk Wijdschild, kregen onlangs een brief door de deur. Aangeboden is een gratis keukentafelgesprek over de mogelijkheden om de woning energiezuiniger, duurzamer én comfortabeler te maken. Na de wijkactie eerder dit jaar, ligt nu de nadruk op het persoonlijke gesprek. Het Nieuwe Wonen verricht maatwerk en bekijkt samen met de bewoner het huis en de mogelijkheden. 

 

Nadat de brief is verspreid, gaan medewerkers van Het Nieuwe Wonen huis-aan-huis om extra uitleg te geven en het gesprek nogmaals aan te bieden. De informatie gaat o.a. over de maatregelen die mogelijk zijn, zoals isolatie, ventilatie, zonnepanelen en warmtepompen.

 

Ook als je in een ander deel van Gorinchem woont, kun je contact opnemen met Het Nieuwe Wonen, want voor alle huiseigenaren zijn besparingen mogelijk en is het gesprek zinvol.

Wie de brief en/of de medewerkers heeft gemist, kan zich nog aanmelden via info@hetnieuwewonen.org of via de projectleider Jan Theunissen 0345-254030. Meer informatie op de website: www.hetnieuwewonen.org.

 

advertentie
advertentie