Nu ook zelfscan bij Albert Heijn Hoog Dalem
Nu ook zelfscan bij Albert Heijn Hoog Dalem Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Straks ook zelf scannen bij Albert Heijn Hoog Dalem

25 oktober 2019 om 13:43 Zakelijk

GORINCHEM De Albert Heijn van winkelcentrum Hoog Dalem krijgt eindelijk de zelfscanmogelijkheid. Het is vanaf donderdag 31 oktober mogelijk om met behulp van de zelfscan de boodschappen te doen bij de vestiging in Hoog Dalem. 

De grootste wens van Albert Heijn klanten gaat hiermee in vervulling. ,,De meeste gehoorde vraag/klacht gaat over het (nog) niet hebben van dit systeem", aldus Michael van Steenis, Assistent Supermarkt Manager Albert Heijn Hoog Dalem. Op woensdag 30 oktober wordt de zelfscanmogelijkheid toegevoegd aan de AH vestiging in winkelcentrum Hoog Dalem. ,,Klanten zullen hier op de dag zelf geen hinder van ondervinden. Als alles goed verloopt moet het systeem al aan het einde van de dag operationeel zijn", aldus Van Steenis. 

Met deze upgrade is het vanaf donderdag 31 oktober mogelijk om boodschappen te doen met Scan&Go, zelfscannen met de handscanner en zelfscannen met een smartphone. In de eerste weken zullen er extra medewerkers worden ingezet om klanten wegwijs te maken met het nieuwe systeem.

Daarnaast verruimd de winkel ook zijn openingstijden. Vanaf 4 november is de winkel van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur geopend.

advertentie
advertentie