Afbeelding
Persfoto

Komende week voor elk wat wils in Peeriscoop

5 november 2019 om 15:21 Podiumkunsten

GORINCHEM Op donderdag 7 november speelt Fred Delfgaauw op speciaal verzoek nog één dag zijn succesvolle voorstelling Paradijsvogels. De middagvoorstelling begint om 15.00 uur en in de avond is de aanvang traditioneel om 20.30 uur. Dat er nog steeds vraag is naar deze voorstelling die in 2018 in première ging, blijkt wel uit de kaartverkoop. Voor beide voorstellingen zijn nog slechts enkele kaarten te verkrijgen.

Op zondagmiddag 10 november staat er weer een geweldig concert van Jeroen van Veen op het programma. De ligplaatsen voor dit concert zijn inmiddels uitverkocht, maar in de zaal zijn nog voldoende zitplaatsen, waar ook prima van de muziek van Einaudi kan worden genoten. Deze prachtige, minimale, meditatieve, klassieke muziek wordt vaak in films gebruikt en wordt op een weergaloze manier ten gehore gebracht door Jeroen van Veen, een graag gezien gast op het podium van Theater Peeriscoop.

Dit concert is dus een heerlijke manier om uw weekend af te sluiten en u op te laden voor weer een nieuwe week. Na een uur muziek, staat er weer een goed gevulde hapjestafel voor u klaar en kan er nog heerlijk worden na geborreld in de gezellige foyer van Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 15:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. De entreeprijs is inclusief een consumptie en hapjes na afloop.

Tenslotte komen op dinsdagavond 12 november Marjolein Meijers en haar multi -instrumentalistische mannen weer op bezoek. Zij brengt haar programma Simpel Mooi Bestaan. Deze Rotterdamse Brigitte Kaandorp kent u misschien nog van 'De Berini's' maar ze timmert inmiddels al jarenlang solo aan de weg en niet zonder succes. Dit wordt een vrolijke avond met komische verhalen, ontroerende liedjes en prachtige muziek. De voorstelling begint om 20.30 uur, entree is inclusief 2 consumpties en natuurlijk wordt er weer gezellig na geborreld en zijn de CD's na afloop te verkrijgen in de foyer.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via 0183-690022.

advertentie
advertentie