Grote Verloting Harp en Luit Vuren
Grote Verloting Harp en Luit Vuren Petra Assink

Grote Verloting Harp en Luit Vuren

8 november 2019 om 10:04 Overig Deel je nieuws

Twee minuten gratis winkelen bij Spar Van der Beek in Vuren. Dat is de hoofdprijs van de Grote Verloting 2019 van muziekvereniging Harp en Luit in Vuren. De leden van muziekvereniging komen aan de deur om de loten te verkopen.

Naast deze hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen, zoals een Makita accuschroefboormachine aangeboden door De Houtsnip, een Inventum hetelucht friteuse aangeboden door De Kinderkamer, een lunch voor 2 personen bij Fort Vuren, een cadeaupakket en een cadeaubon aangeboden door Kaasboerderij aan de Linge, cadeaubonnen te besteden bij IJsboerderij De Oude Schuur Vuren, cadeaubonnen voor 2 frites met mayo bij de Friterie in Vuren en knuffelberen van 1 meter. De loten kosten 1 euro per lot.

Dit jaar organiseert Harp en Luit geen draaiavond, mede omdat de belangstelling hiervoor de laatste jaren is afgenomen. Daarom vindt de trekking in tegenstelling tot voorgaande jaren niet plaats tijdens de draaiavond, maar op woensdag 18 december 2019. De opbrengst van deze verloting gebruikt Harp en Luit onder andere voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.

advertentie
advertentie