Lennart van Wieren aan de bal, hij maakte in de slotfase een hele belangrijke treffer
Lennart van Wieren aan de bal, hij maakte in de slotfase een hele belangrijke treffer Kimberly De Pater

Waterpoloheren lijden puntverlies in Deurne

10 november 2019 om 15:27 Waterpolo Deel je nieuws

In Deurne hebben de waterpoloheren twee punten verloren tegen het plaatselijke DZT’62. Bijna de hele wedstrijd keek De Linge/PCG tegen een achterstand aan, maar in de slotfase werd er alsnog een gelijkspel uitgesleept (8 – 8).

 

De ontmoeting met DZT’62 was de eerste wedstrijd in een reeks belangrijke wedstrijden tegen de top van de 2e Divisie. De scherpte en motivatie om een goed resultaat te halen vertaalde zich echter niet tot overwicht in het water. De thuisploeg nam de leiding en liep in de derde periode uit naar een 6 – 3 voorsprong.

 

In de slotfase zette de Gorcums – Leerdamse combinatie alles op alles om de wedstrijd te kantelen. Ondanks veel gemiste kansen, schoten Menno Cloostermans en Lennart van Wieren de Linge/PCG terug in de wedstrijd. In het slotoffensief werd de gelijkmaker gemaakt door Quint Gerdes. Hij schoot een prachtige backhand in de kruising.

 

De Linge/PCG gaat nog steeds aan kop in de 2e divisie, maar het Amsterdamse JAWS heeft wel één wedstrijd minder gespeelt. Volgende week speelt De Linge/PCG weer een lastige uitwedstrijd, dit keer tegen Katwijk.

 

Doelpuntenmakers: Oscar Visser 3, Menno Cloostermans en Quint Gerdes 2, Lennart van Wieren 1.

 

advertentie
advertentie