typhoontrainer remi bakker 80

27 februari 2018 om 00:14 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen maandagmorgen werd Typhoontrainer Remi Bakker warm onthaald door de senioren trimfit groep.

Dit weekend was de alom gerespecteerde trainer 80 jaar geworden. De maandagmorgengroep wilde deze heuglijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op maandagmorgen 26 februari werd Remi bij zijn aankomst op de baan al vroeg toegezongen met het bekende  "lang zal hij leven". Hierna volgde ditmaal een speciaal voor hem verzorgde en verrassende training die geheel in het teken van zijn tachtig jarige verjaardag stond. Zichtbaar verheugd deed hij hieraan mee. Na de training volgde een muzikaal onthaal en een lunch in de in feeststemming gebrachte kantine.

Decennia lang.

In 1995 werd Remi voor het eerst benaderd om trainingen voor Typhoon loop- en trimgroepen te verzorgen. Hij volgde daartoe diverse opleidingen. Al meer dan twintig jaar traint de maandagmorgengroep onder zijn bezielende leiding. Door weer en wind weet hij de baan te vinden. Elke training is gevarieeerd, waarbij de laatste ontwikkelingen en inzichten in loopscholing en het lopen geïmplementeerd zijn. 

Stoppen ?

Vooralsnog denkt hij er niet aan om zijn trainingen te stoppen. Typhoon mag trots zijn op zo'n trainer met zo'n inzet en betrokkenheid. Als er iemand in aanmerking komt voor een lintje is hij het wel.

 

 

advertentie
advertentie