sinter/kerst

15 november 2019 om 18:05 Muziek Deel je nieuws

Sinter/kerst

Open inloop regionaal gemengd koor Da Capo Gorinchem

Regionaal gemengd koor Da Capo houdt op zaterdag 23 november een Open repetitie Middag. Tussen 13:30 en 17:00 uur ben je van harte welkom in De Luisterpost aan de Vijfde Uitgang nr 1 in Gorinchem. Je kunt deze middag in- en uitlopen en krijgt zo een indruk van een repetitie van het koor. Aan het begin van de repetitie wordt er ingezongen, waarna de zangers en zangeressen onder leiding van hun dirigente Marilou Krouwel aan de slag gaan met diverse kerst songs als voor bereiding op ons optreden bij het jaarlijkse kerst concert in  Everdingen.                        Om 14:45 en 16:15 uur is er een korte pauze, waarbij je nader kennis kunt maken met de koorzangers.

Het beloofd weer een heel gezellige middag te worden in de sfeer van sinterklaas en met de voorbereidingen voor de kerst.

Je kunt tijdens deze middag luisteren, maar ook meezingen. Veel mensen horen het koor tijdens concerten, maar het is ook interessant om eens een repetitie bij te wonen. Da Capo, dat bestaat uit zo’n 55 leden, en geven regelmatig een concert of zijn te gast bij een ander koor een verpleeg huis of op een festival.

Wees welkom allemaal

advertentie
advertentie