Afbeelding
Jan Noorlandt

Kozakken Boys onderuit in kraker tegen IJsselmeervogels

17 november 2019 om 23:13 Voetbal

REGIO Kozakken Boys is er zaterdag niet in geslaagd koploper IJsselmeervogels pijn te doen in de Tweede Divisie. De Werkendammers gingen op eigen veld met 1-3 onderuit.

Kozakken Boys had zaterdag de mogelijkheid om op het eigen Sportpark De Zwaaier het gat met koploper IJsselmeervogels te kunnen dichten. Het verschil was vooraf namelijk drie punten in het voordeel van de Spakenburgers, die met vier winstloze wedstrijden op rij niet in de grootste vorm verkeerden.

In plaats van het gat te dichten, was het IJsselmeervogels dat de koppositie behield en drie punten uitliep op de Werkendammers. Kay Tejan zorgde na de 0-1 van IJsselmeervogels nog wel voor de gelijkmaker, maar na negentig minuten stond er uiteindelijk een 1-3 einduitslag op het scorebord. De ploeg van Rick Adjei had voldoende kansen en misschien wel een puntje verdiend, maar Kozakken Boys moest desondanks toch een pas op de plaats maken. Wat restte was een achtste plaats met zes punten minder dan de ploeg uit Spakenburg.

GJS, 2F GJS maakte afgelopen week bekend dat het ook na het huidige seizoen doorgaat met coach Marco Verbeek. Onder de nieuwe coach pakten de Gorcumers pas drie punten dit seizoen in de tweede klasse F, maar dat totaal werd zaterdag uitgebreid met één puntje. In het inhaalduel met Tricht werd een 2-2 gelijkspel genoteerd. Ruud Bos opende de score voor GJS, waarna diezelfde Bos bij een 2-1 achterstand in de allerlaatste minuut ook de 2-2 verzorgde. GJS blijft zodoende hekkensluiter met vier punten. Zaterdag wacht de derby tegen Arkel.

advertentie
advertentie