Afbeelding
GewoonStijl

Meubels kopen bij Gewoonstijl

28 augustus 2019 om 13:40 Zakelijk

Je inrichting online bestellen?
Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Online inspiratie op doen is natuurlijk super handig, maar als je het daarbij meteen kan bestellen en het vervolgens thuis wordt bezorgd ben je meteen klaar. Je hoeft daardoor niet zelf met de meubels te slepen en dit scheelt aanzienlijk in tijd. Bij Gewoonstijl.nl kun je terecht voor een ruim assortiment met verschillende meubels. Deze meubels zijn helemaal trendy op dit moment, dus je bent er zeker van dat je een leuke stijl in huis hebt gehaald. Het is namelijk ook wel leuk om dit zo af en toe eens aan te passen.

Het aanbod van Gewoonstijl.nl
Bij Gewoonstijl.nl kun je terecht voor stoelen, tafels, kasten, verlichting en accessoires. Daarbij kun je hierbij ook inspiratie opdoen doordat alles op een mooie manier is afgebeeld. Je kunt ook gemakkelijk je hele interieur online bestellen, omdat alles bij elkaar past. Mix en match dus wat meubels en je hebt meteen weer een fris interieur. Er zijn meubels verkrijgbaar vanuit de verschillende interieurstijlen, dus er is ook meteen voor ieder wel wat moois.

Service
Bij Gewoonstijl.nl kun je terecht voor verschillende grote merken. Zo kan je hier Fameg, Gazzda, Harto, Kubikoff en Warm North verkrijgen. Daarnaast zijn er nog veel meer merken. Als je een bestelling plaatst van een bedrag hoger dan €50,00 kan je profiteren van gratis verzending in Nederland en België. Je kan ook de voorkeur geven voor een avond- of weekendlevering, zodat jij jouw bestelling snel in huis hebt en je direct kan gaan genieten van jouw nieuwe meubels.

Online advies nodig?
Wil je graag inspiratie opdoen? Kom dan naar de showroom van Gewoonstijl.nl. Heb je vragen? Kom dan gerust in contact met onze specialisten. Zij kunnen je meer vertellen over de meubels en de levering die hierbij hoort. Daarnaast kunnen ze je ook helpen met het mixen en matchen van verschillende meubels, om jouw interieur helemaal naar jouw wens te maken. Je kan ook gebruik maken van het contactformulier op hun website en zij zullen dan contact met je opnemen

advertentie
advertentie