Iedereen is welkom op de Rotary Santa Run.
Iedereen is welkom op de Rotary Santa Run. Rotary

Meedoen met de 12e SantaRun!

4 december 2019 om 11:14 Evenementen

GORINCHEM Sport-, toneel, muziek-, ballet of cultuurvereniging…. iedereen is welkom bij de Rotary Santa Run. Wat betekende meedoen voor de winnaars van vorig jaar?

GKV ging met de SantaRun hoofdprijs van €3000 naar huis, een top prestatie! Yannick Rietveld kijkt met een goed gevoel terug. Vol enthousiasme is GKV al bezig om ook dit jaar weer meer dan 100 deelnemers aan de start te krijgen. ,,Daar moet je wel wat voor doen. Tijdens wedstrijden van het eerste team sporen we mensen aan om mee te doen. Verder zijn we actief op social media en via de w-app-groepen van de diverse teams. Het gaat de goede kant op, ook door de starttijd in de middag."

Stiekem hoopt GKV op weer een mooie prijs. Als aanvulling op de winst van vorig jaar, die gaat naar een forse opknapbeurt van hun kantine.

De muzikanten uit Arkel waren blij met hun primeur vorig jaar. Pieter Versluis vertelt: ,,Het is belangrijk om de jeugd van goede instrumenten te voorzien. Daarom hebben wij een 'instrumentenfonds', zodat iedereen mee kan doen. De €300 van de SantaRun hebben we daarin gestort. Van het totaalbedrag hebben we drie saxofoons kunnen aanschaffen." De eerste plaats bij het nationale muziek concours in Terneuzen is een mooie opsteker voor de jonge deelnemers.

Ook dit jaar is er weer voldoende enthousiasme om mee te doen. Dat gaat helaas niet lukken, omdat de muziekvereniging 'Kunst na Arbeid' die avond optreedt in de Lingehof in Arkel.

Loop of wandel als Santa door Gorinchem. Schrijf je in via de site gorinchem.rotarysantarun.nl of via je vereniging, dan telt jouw deelname mee voor een mooie geldprijs. Kom de zaterdag voor Kerst om 14.30 uur naar de Varkenmarkt!

advertentie
advertentie