Pop die in bad gaat
Pop die in bad gaat Pixabay

Bibabadderen in het MamaCafé

4 december 2019 om 07:21 Column Deel je nieuws

Vrijdagochtend 13 december staat het MamaCafé in het teken van het badderen van de baby samen met je kindje(s).

Een zusje of een broertje krijgen is voor je kindje(s) reuze spannend. Als je net bent bevallen komt er ook nog eens een nieuwe mevrouw in huis, die met de baby en jou als moeder aan de slag gaat. Best even wennen! Wanneer de kraamverzorgster bij jullie thuis is, is ‘de baby in bad doen’ een van de terugkerende activiteiten. Deze ochtend komt Deborah van Kraamzorg de Waarden om met jullie, maar vooral met jullie kinderen eens te oefenen met badderen, afdrogen en aankleden. De LimonadeBrigade zorgt voor handdoeken. Nemen jullie zelf een droog setje kleding mee voor als niet alleen de ‘baby’ nat wordt? Aan het eind van de ochtend krijgen alle kinderen een kraamzorgdiploma mee.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de  Facebookpagina MamaCafé Gorinchem. 

advertentie
advertentie