Ontspannen naar dromenland

4 december 2019 om 07:21 Column Deel je nieuws

Op woensdagochtend 11 december van 10 – 12 is slaapcoach en onrustdeskundige Wendy van Hemert-Kasander aanwezig in het PeuterCafé.

 

Wendy is slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze woont in Gorichem samen met haar man en hun twee kinderen. Naast slaapcoach en onrustdeskundige is ze ook ervaringsdeskundige. Haar beide kinderen zijn slechte slapers geweest en hebben ervoor gezorgd dat Wendy de opleiding tot slaapcoach is gaan volgen.

Uit eigen ervaring anderen helpen is wat zij graag doet. Wendy weet als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend het is als je kind niet goed slaapt en hoe wanhopig en machteloos je je dan kunt voelen.

Jullie zijn welkom met alle vragen over het slapen van jullie kinderen.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. 

advertentie
advertentie