Afbeelding
Stichting Jeugd en Jongerenwerk

Workshop communiceren met jongeren

10 december 2019 om 10:00 Maatschappelijk

GORINCHEM Voor iedereen in Gorinchem die het prettig vindt om jongeren aan te kunnen –en durven- spreken, en daar ook een resultaat mee wil kunnen bereiken, organiseert het jongerenwerk Gorinchem met ondersteuning van de gemeente op woensdag 18 december een bijzondere workshop.

Omgaan met hangjongeren wordt gegeven door Hans Kaldenbach, autoriteit op het gebied van jongeren, straatcultuur en communicatie. Samen met een acteur worden er op interactieve wijze lokale situaties uitgelicht en hierbij krijgt de luisteraar tips & tricks over de meest effectieve wijze van communicatie.

Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen zijn: omgaan met provocatie, ik wil iets bereiken (bijvoorbeeld dat er geen troep wordt achtergelaten), gewoon een praatje maken, ik krijg een weerwoord maar hoe kan ik dat voorkomen? ,,Voor deze, maar ook uw eigen vragen is alle ruimte op deze avond. Ons doel is dat u zich gesterkt voelt in het contact, zodat u met een prettig gevoel in uw eigen omgeving met iedereen in gesprek kan wanneer dat nodig of gewenst is", aldus jongerenwerker Jeroen Schotting.

Op woensdag 18 december zijn belangstellenden vanaf 19:00 uur van harte welkom in de Elzenhof, Irenelaan 40, Dalem. Deelname is gratis maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via jeroenschotting@stjjmh.nl of via 06-25179684. Als er verder nog vragen zijn dan kunnen deze ook gesteld worden via deze kanalen.

advertentie
advertentie