De Zere Neus van Bergerac
De Zere Neus van Bergerac Eigen foto

De Zere Neus van Bergerac - TheaterHuis Gorinchem

10 december 2019 om 12:53 Evenementen Deel je nieuws

Voorstelling:      TheaterHuis Gorinchem – De Zere Neus van Bergerac

Datum:               21, 22 & 23 december

Prijs:                    12,50

Aanvang:            21 december om 15:00 uur en 20:00 uur | 22 & 23 december om 15:00 uur

 

De Zere Neus van Bergerac

 

De Zere Neus van Bergerac is een sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac omgetoverd in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degengevechten en veel te veel haastverkledingen!

Het verhaal
Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Ze denkt bij de wieg van een babyprinsesje te staan, maar er blijkt een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand...

Regie: Mirjam van den Bogaard, Zangcoach: Monia de Swart
Spel: Niels Groffen, Michel de Bruin, Lida Hagenaars, Elles van Rijn, Jan Ottevanger, Purdey Keuzenkamp, Viggo van Wijk, Martin Edelbroek, Richard Koekkoek, Ianus Keller e.a.

 

advertentie
advertentie