De Torenflat werd in het afgelopen jaar gerenoveerd
De Torenflat werd in het afgelopen jaar gerenoveerd ZHZactueel/ Max Liet

Parkeervakken Torenflat voor Kerst weer vrij

20 december 2019 om 18:23 Overig

GORINCHEM – Alle tijdelijk afgesloten parkeervakken bij de Torenflat zijn voor de kerst weer bereikbaar. Dat zegde wethouder Ro van Doesburg toe tijdens de raadsvergadering.

In het vragenuurtje stelde D66 raadslid Ilhan Tekir vragen over de hekken die al zo lang rond de Torenflat staan. Dit terwijl de renovatie al maanden geleden werd afgerond. Om de flat te renoveren werden hekken geplaatst voor de werkzaamheden, daardoor waren veertig parkeerplaatsen tijdelijk buiten gebruik. "De aankondiging van mijn vraag leidde al direct tot reactie", zo stelde Tekir. Maandagavond had hij vragen gesteld en dinsdag werden de hekken al weggehaald. Van Doesburg zegde toe dat alle parkeervakken voor Kerst weer gebruikt kunnen worden.

"Beseft u wel wat het betekent als bewoners veertig parkeervakken maandenlang niet kunnen gebruiken?", zo vroeg Tekir de wethouder. Hij drong aan op betere communicatie met bewoners in de wijk en het aanwijzen van alternatieven als parkeerplaatsen langere tijd niet meer gebruikt kan worden. De renovatie van de Torenflat in de Haarwijk startte ruim een jaar geleden.

advertentie
advertentie