Rabobobank uitreiking van de cheque
Rabobobank uitreiking van de cheque Jan Noordlandt

Mooi kerstgebaar van de Rabobank

22 december 2019 om 21:17 Nieuws Deel je nieuws



Het 31e kerstconcert in de grote kerk had alles in zich wat je van een kerstconcert kon verwachten. Of toch niet? Verrassende programmering stond er op het programmaboekje. En dat was het zeker. Nooit eerder gehoord, dat zangeres Petra Berger werd begeleid door een drietal slagwerkers op marimba. 


De Grote Kerk was niet zo groot als de organisatie had gewild. De Gorcumse Bazuin is een groot orkest en met zoveel belangstelling is het zowel bij orkest als publiek schipperen met de ruimte. Het is allemaal goed gegaan. Complimenten aan de organisatie. Het orkest staat strak onder leiding van dirigent Jos Jansen, die ook verantwoordelijk is voor de gehele programmering. 


Rabobank Cheque
Verrast werd stichting voorzitter Theo Bos de door Renate van Maaren aangeboden Rabobank cheque van maar liefst 2000 euro. “Zijn we bijzonder blij mee en mooie bijdrage om dit kerstconcert te kunnen organiseren.” Het Rabobank Coöperatiefonds ondersteunt initiatieven, die het maatschappelijke of culturele leven in stad en regio verbeteren. 
 

advertentie
advertentie