Afbeelding
Rotary

Ouderen genieten van kerstontbijt door leerlingen Omnia en Rotaryclub

23 december 2019 om 09:16 Onderwijs

GORINCHEM Afgelopen vrijdag 20 december genoten ruim 50 ouderen van een heerlijk kerstontbijt met bingo op het Omnia College. De ouderen werden gebracht en gehaald door leden van Rotaryclub Gorinchem. Zij kwamen voornamelijk uit de Gildenwijk, Lingewijk, Haarwijk en het centrum. Leerlingen van het Omnia College, een vmbo-school in Gorinchem, zorgden voor een onvergetelijke ontvangst.

De leerlingen waren speciaal voor de gelegenheid mooi en feestelijk aangekleed. Zij heetten de bezoekers op de rode loper van harte welkom, dekten de tafels sierlijk en stelden het heerlijke ontbijt samen. Ook serveerden zij de door hen zelf gemaakte culinaire hoogstandjes zelf aan de ouderen uit. Ondertussen speelden leden van de Rotaryclub stemmige en vrolijke kerstmuziek.

Met de bingo na het ontbijt konden de ouderen leuke prijzen winnen, die door Hema Gorinchem beschikbaar werden gesteld. Docenten en leerlingen boden de bezoekers door hun enthousiasme een onvergetelijke ochtend.

Kortom, het inmiddels traditionele en door ouderen zeer gewaardeerde kerstontbijt van het Omnia College en Rotaryclub Gorinchem vormde een prachtige start van een feestelijke periode aan het eind van het jaar.

advertentie
advertentie