Afbeelding
Richard van Hoek

Informatiebijeenkomst Bevallen in het Beatrixziekenhuis

25 december 2019 om 13:34 Overig

GORINCHEM De afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem verzorgt maandag 6 januari een informatiebijeenkomst over bevallen in het Beatrixziekenhuis. Tijdens de avond krijgen zwangere vrouwen en hun partners een goed beeld van wat bevallen in het ziekenhuis inhoudt en maken zij kennis met verpleegkundigen en verloskundigen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst richt zich op iedereen die 24 weken of langer zwanger is.

De informatiebijeenkomst geeft een goed beeld van wat bevallen in het Beatrixziekenhuis inhoudt. De avond is zowel bedoeld voor vrouwen die van plan zijn om in het ziekenhuis te bevallen, als voor vrouwen die graag thuis willen bevallen. Er wordt namelijk ook informatie gegeven over wat er gebeurt als je tijdens een thuisbevalling onverhoopt naar het ziekenhuis moet.
Deskundigen geven tijdens de bijeenkomst informatie over wat er bij een bevalling in het ziekenhuis komt kijken en algemene informatie om goed voorbereid te zijn op de bevalling, er zijn diverse informatiestands en tijdens een rondleiding over de afdeling Verloskunde en Gynaecologie krijgen bezoekers een goed beeld van de afdeling. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis. Aanmelden kan via zwangerenvoorlichting@rivas.nl tot en met dinsdag 31 december, met vermelding van de uitgerekende datum. Voor meer informatie en aanmelden: zwangerenvoorlichting@rivas.nl.

Meer informatie over het Beatrixziekenhuis en andere diensten van Rivas is te vinden op www.rivas.nl of bel met Rivas Zorglijn 0900-8440.

advertentie
advertentie