Afbeelding
IKC Merweplein

IKC Merweplein viert kleurrijke kerst

23 december 2019 om 13:38 Onderwijs

GORINCHEM Woensdag 18 december genoten ruim 400 leerlingen van het IKC Merweplein van een heerlijk kerstdiner vol smakelijke hapjes. De wangen toonden blosjes bij het zien van alle zelf gemaakte gerechten, soms compleet met vrolijke verlichting. Kleurrijk was ook de enorme opbrengst voor de inzamelingsactie voor Samen Één. De kerstman overhandigde op de 18e deze aan de initiatiefnemers van dit lokale goede doel, Rolf en Vicky Bergman. Heel veel kinderen en hun ouders hebben een bijdrage hiervoor geleverd. 
Oranje van kleur waren alle vitamine-bommetjes die de kerstman met zijn arreslee kwam rondbrengen, namens Jumbo Snaterse. Foodtruck EetfeStijn zorgde voor de maaltijden van de wachtende ouders. 
Kleurig waren ook de lampionnen die in een bonte stoet voorbij trokken, nadat de buikjes rond waren gegeten. De jongere kinderen liepen samen met de oudere uit hun maatjesklassen van de bovenbouw. Het was een stralend geheel vooral door alle blije en trotse kindergezichtjes. 

De kleurrijke kerst is mede tot stand gekomen door de inzet van heel veel (klasse)ouders, de Oudervereniging, foodtruck EetfeStijn, Syndion en Jumbo Snaterse. 


Foto's: huisfotograaf IKC Merweplein
Op de foto's:
De kerstman bracht met de arreslee mandarijnen
Dansende lampionnetjes rond de school
Samen Één ontvangt de ingezamelde opbrengst van de kerstman
De IKC arreslee zorgde voor heel wat fotomomentjee
Centrale hal van IKC Merweplein in kleurrijke kerstsfeer
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie