Korfbalvereniging GKV Enomics ontvangt een eenmalige extra bijdrage van 1.250 euro van de VriendenLoterij.
Korfbalvereniging GKV Enomics ontvangt een eenmalige extra bijdrage van 1.250 euro van de VriendenLoterij. Roy Beusker Fotografie

GKV Enomics ontvangt 1.250 euro extra van VriendenLoterij

3 januari 2020 om 14:09 Korfbal

GORINCHEM Een grote verrassing voor korfbalvereniging GKV Enomics uit Gorinchem. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de 'Samen voor je Club'-actie van de VriendenLoterij in november en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 1.250 euro. GKV Enomics gaat het geld gebruiken voor het opknappen van de kantine van de club.

Cecile Ouwerkerk, penningmeester bij GKV Enomics: ,,Wát is dit leuk! Dit is boven verwachting. De kantine van de club is nodig aan een opknapbeurt toe. Met dit bedrag kunnen we daar mooi aan beginnen!"

Tijdens de 'Samen voor je Club'-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van GKV Enomics leverde de club maar liefst 85 loten op. Daarmee scoorde de club in november de derde plaats.

Daarnaast wordt er drie maanden lang iedere maand in totaal 7.500 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals GKV een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

advertentie
advertentie