Boeruh Rock Festival

5 maart 2018 om 07:30 lokaal

HERWIJNEN Op 13 en 14 april viert het Boeruh Rock Festival in Herwijnen haar 10e editie. Tien jaar gemotoriseerde sport en spektakel in combinatie met regionale en nationale artiesten en bands. Het festival aan de Wadensteinsesteeg in Herwijnen groeit elk jaar en krijgt steeds meer bezoekers uit alle windstreken van Nederland. Toch behoudt het festival graag haar regionale karakter en werkt samen met diverse ondernemers uit eigen streek.

Op vrijdagavond 13 april gaan om 19.00 uur de poorten open en start de eerste NK wedstrijd truckpulling van dit jaar met vele deelnemers. Op zaterdag 14 april zijn vanaf 10.00 uur de trekkers aan de beurt. Er wordt in nagenoeg alle klassen getrokken bij de standaard trekkers, maar ook de sport en de supersport trekkers zullen voor veel spektakel gaan zorgen. Ook zal er op de derde baan auto– en jeeptrek plaatsvinden.

Beide dagen gaat de feesttent weer helemaal op zijn kop met op vrijdagavond Pater Moeskroen en een dj. Op zaterdag Ronnie Ruysdael, BZB, WC experience en Mooi Wark. Ook zal zaterdagmiddag op het buitenpodium vollop vermaak zijn met de Kliko Disco 2.0, Arno Sloot en Arjon Oostrom. Vrijdagavond treden er op het buitenpodium diverse bands op.

Dit jaar is de Apres-ski tent ook weer aanwezig. Vorig jaar hebben we deze toegevoegd aan ons festival en dit was een mega succes. Met verschillende DJ's en op zaterdagavond een optreden van Marco Kraats gecombineerd met een gezellig aangeklede tent maakt dit het festival compleet.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Op zaterdag is er een bungee-trampoline, een springkussen, schminken en nog veel meer. Ook zal er voor het eerst een echte kinderboerderij aanwezig zijn waar de kinderen zich kunnen vermaken en knuffelen met de 70 dieren die hier aanwezig zijn. Genoeg te doen dus!

Wat tot slot natuurlijk niet mag ontbreken op het Boeruh Rock Festival is de WC-pottenrace, de klapkarrenrace en de Alebussenrace. Ook dit jaar kan iedereen zich weer inschrijven voor deze knotsgekke wedstrijden. Zie ook: www.boeruhrock.nl.

advertentie
advertentie