Challenge 2020 in februari van start; nog enkele plekken beschikbaar

11 januari 2020 om 11:39 Overig

GORINCHEM In deze periode van goede voornemens, start medio februari een nieuw sportinitiatief: de Challenge 2020! Wil je na een vervelende periode uit een dal klimmen? Gun jezelf een nieuwe start! Train samen met anderen voor jouw eerste triathlon. De uitdaging ga je niet alleen aan. De ervaren begeleiders van Sportbureau Tino en de Nederlandse Triathlon Bond bereiden je optimaal voor.

Ultieme uitdaging

Sport levert een belangrijke bijdrage aan een revalidatie- en herstelproces. Een sprintthriatlon is dan dé manier om jezelf uit te dagen. Het bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. De combinatie van de drie onderdelen maakt het zo bijzonder. Het is niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een overwinning op jezelf!

Iedereen kan meedoen!

Iedereen kan meedoen. Het is wel belangrijk dat je wekelijks in de gelegenheid bent om samen te trainen en je hier ook fysiek toe in staat bent. We starten met een intakegesprek en een sportmedische test. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk trainingsprogramma. Als jij zorgt voor de motivatie, zorgen wij ervoor dat je fit aan de start staat!

Meld je aan voor 1 februari

Inmiddels hebben de eerste deelnemers zich aangemeld, maar er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Je kunt je nog aanmelden tot 1 februari. Heb je nog vragen of wil je gelijk aanmelden? Neem dan contact op via david@sportbureautino.nl of kijk voor meer informatie op www.sportbureautino.nl/challenge2020

advertentie
advertentie