Edward van der Meijden, Adrienne Vertooren en Ingrid Cantrijn.
Edward van der Meijden, Adrienne Vertooren en Ingrid Cantrijn. Cantrijn

Adrienne Vertooren geassocieerd adviseur bij Cantrijn

14 januari 2020 om 16:23 Zakelijk

GORINCHEM Het adviesteam van Cantrijn is versterkt met Adrienne Vertooren. Eerder dit jaar heeft Adrienne haar rol als algemeen directeur van het eigen industriële familiebedrijf Merford (150 medewerkers) overgedragen aan haar opvolger. Naast haar diverse commissariaten is Adrienne via Cantrijn beschikbaar voor het adviseren van MKB-bedrijven, vooral op het gebied van HR-beleid en -uitvoering.
 
Adrienne Vertooren: ,,Ik heb een grote passie voor het mensenwerk binnen een bedrijf. Medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal. Samen met Cantrijn, het bureau dat ik al jaren ken als zeer professionele ondersteuningsorganisatie, wil ik mijn passie en ervaring graag inzetten om MKB-bedrijven vooruit te helpen."
 
Ingrid Cantrijn: ,,Wij kijken er naar uit om de ruime managementervaring van Adrienne te combineren met onze expertise als 'totaalontzorger'. Ik weet zeker dat we samen van ieder MKB-bedrijf een gewaardeerde en toekomstbestendige werkgever kunnen maken."
 
Cantrijn houdt organisaties wendbaar door hen te ontzorgen op de uitvoering van kantoor- en staftaken. De dienstverlening varieert van advies en projectmanagement tot en met de tijdelijke inzet van specialisten op locatie en (geheel of gedeeltelijke) uitbesteding. De focusgebieden van  Cantrijn zijn: Secretariaat, Financiële Administratie, HR, Communicatie en Kwaliteitsmanagement. Tot de opdrachtgevers van Cantrijn behoren MKB-bedrijven, netwerkorganisaties, branche- en beroepsverenigingen en projectorganisaties. Andere bedrijven binnen de Cantrijn Groep zijn: Cyource (detachering, werving & selectie), cMember (IT-projectmanagement) en MeetandC (vergader- en kantoorruimten).

Meer informatie: www.cantrijn.nl.

advertentie
advertentie