Beleef samen met je peuter de voorstelling ‘De wereld van Jaz’

15 januari 2020 om 11:29 Column Deel je nieuws

Ook dit jaar is er weer een peutervoorstelling bij de peuterspeelzalen in Gorinchem en bij de LimonadeBrigade. Het prentenboek ‘De planeet van Jaz’ geschreven door Anjo Vrieling wordt tot leven gebracht in ‘De wereld van Jaz’ – een unieke muzikale vertelvoorstelling.

 ‘Jaz woont in zijn eentje op een kleine planeet. Het is een leuk planeetje, maar er is niemand om mee te spelen. Er zijn meer leuke, bijzondere, aparte figuurtjes in deze voorstelling die ook alleen op hun planeetje leven. Eigenlijk zitten ze helemaal niet zo ver bij elkaar vandaan. Reis mee met Jaz om ze allemaal te ontmoeten.’

Met de voorstelling worden kinderen uitgedaagd, vanuit wat ze willen en kunnen, om contact te maken met de ander. Dromen kan en mag altijd. Als iets niet lukt, dan is dat niet erg. Samen lukt het wel! Dat is wat we de kinderen mee willen geven. Iedereen mag er zijn, ook als je ‘anders’ bent. Verschillen tussen mensen zijn juist zo leuk, dat is wat deze voorstelling op een begrijpelijke en speelse wijze laat zien. Een mooi verhaal dat peuters erg zal aanspreken.

In de LimonadeBrigade wordt de voorstelling gespeeld op woensdag 22 januari om 10 uur, op Brede School Gildenplein op donderdag 30 januari om 10.30 uur, op Brede School Schuttersplein op donderdag 6 februari om 10.30 uur en op IKC Merweplein op vrijdag 7 februari om 10 uur.

Wil je ook naar deze mooie voorstelling komen kijken samen met je zoon en/of dochter?

Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit is de link naar het inschrijfformulier: https://forms.gle/JBJhwAE3WhotZsjn7 .

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. 

advertentie
advertentie