Afbeelding
Zit-sta-bureau

Leg met goede bureaus de basis voor een gezonde werkplek

15 januari 2020 om 14:22 Partnercontent

Het goed inrichten van werkplekken is cruciaal. Want dagelijks brengen we op ons werk maar liefst een derde van de dag door. Goede bureaus die voldoen aan de gezondheidseisen van de Arbo- wetgeving zijn de basis van een gezonde werkplek. Natuurlijk wilt u de kantoorruimte op uw bedrijf voorzien van bureaus die ergonomisch verantwoord zijn. Maar ook een stijlvolle uitstraling is van belang. Bij De Projectinrichter vindt u tal van verantwoorde en mooie modellen waaronder het zit-sta- bureau waarmee u een ergonomische werkplek creëert. Deze toonaangevende speler is landelijk vertegenwoordigd met een webwinkel en drie filialen. Is uw onderneming gesitueerd in de omgeving van Gorinchem en bent u op zoek naar de juiste bureaus voor uw kantoor? In de vestiging in Rotterdam bent u van harte welkom voor een sublieme impressie.

Comfortabel en ergonomisch
Wilt u prettig en comfortabel werken? Ergonomische bureaus zijn naast bureaustoelen de basis voor de inrichting van een goede werkplek. Vergaderruimtes, kantoorruimtes en directiekamers zijn voorbeelden van werkplekken die bureaus nodig hebben. Ook wordt onderscheid gemaakt tussen flexibele en vaste werkplekken. Het voordeel van bureaus die door steeds dezelfde medewerker worden gebruikt, is dat ze optimaal afgesteld kunnen worden op diens houding. Zo worden nek- en rugklachten voorkomen. Op een flexibele werkplek worden bureaus door meerdere medewerkers gebruikt. Het is dus van belang dat ze eenvoudig instelbaar zijn. De Projectinrichter heeft alles in huis voor het inrichten van een ergonomische werkplek variërend van verstelbare bureaus, concentratiebureau en directiebureaus.

Dynamisch werken
Een zit-sta-bureau is een goede keuze als u op zoek bent naar bureaus voor gezonde werkplekken die dynamisch werken stimuleren. Voor zowel een flexibele als een vaste werkplek is dit bureau een goede optie. Het zit-sta-bureau maakt het mogelijk om te switchen tussen een afwisselende en gezonde houding van staan en zitten. Tegenwoordig zitten we immers te lang aan onze bureaus. Maar met een zit-sta-bureau voorkomt u klachten aan uw rug, het verlies van concentratie en RSI. Tevens garanderen zit-sta-bureaus optimale ergonomie. Deze in hoogte verstelbare bureaus zijn binnen het nieuwe werken dan ook uitermate geschikt als flexwerkplek. Bij De Projectinrichter vindt u tientallen modellen van het zit sta bureau die op allerlei manieren zijn te verstellen.

Op hoogte te verstellen
U kunt kiezen voor een gasveer-verstelbaar of een elektrisch verstelbaar zit-sta-bureau. De techniek van het gasveer-verstelbare zit-sta-bureau stimuleert het sta-werken optimaal. In dit bureau is in het onderstel een gasveer gemonteerd. Hiermee is het bureaublad vlot en intuïtief op hoogte te verstellen en er is geen stroompunt nodig. Bij het elektrisch verstelbare zit-sta-bureau is het gemakkelijk om het blad met één (of meerdere) elektromotoren omhoog en omlaag te bewegen. Bovendien is er veelal de mogelijkheid om de gewenste stand van verschillende gebruikers te onthouden.

Advies op maat
De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar met advies op maat conform uw wensen en budget. Zo maakt u altijd de juiste keuze bij het inrichten van uw werkplek. Op aanvraag komen zij kosteloos en vrijblijvend bij u langs in Gorinchem om onder de loep te nemen hoe het met de ergonomie op uw bedrijf is gesteld.

advertentie
advertentie