Afbeelding
Zanglust

Huldiging jubilarissen Mannenkoor Zanglust Sleeuwijk

19 januari 2020 om 12:00 Muziek

SLEEUWIJK Mannenkoor Zanglust uit Sleeuwijk gaf dinsdag 7 januari zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de Ichtuskapel aan de Transvaal in Sleeuwijk. Op deze avond was het mannenkoor met partners bijeen om elkaar een goed nieuwjaar toe te wensen. De voorzitter refereerde in zijn nieuwjaarstoespraak aan de optredens van het mannenkoor in het afgelopen jubileumjaar waar met een goed gevoel op teruggekeken kon worden. Ook werd vooruit gekeken naar de concerten van aankomend jaar.

Na de Nieuwjaarstoespraak werden enkele leden van het mannenkoor met hun partners naar voren geroepen. Dit jaar werden er twee jubilarissen gehuldigd namelijk C.Olsthoorn en J.Idema voor respectievelijk twaalf en een half- en 35 jaar lidmaatschap. De dames ontvingen een boeket bloemen. De avond werd voortgezet met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Het mannenkoor telt op dit moment 32 leden en kan nog altijd leden gebruiken, maar ook zijn mannen welkom om op projectbasis mee te zingen. Op 5 mei geeft het mannenkoor een bevrijdingsconcert in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk waarbij enige versterking op prijs gesteld wordt. Mannen die hier een steentje aan willen bijdragen, zijn van harte welkom en kunnen zich hiervoor aanmelden.

De repetitieavonden zijn elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Ichtuskapel aan de Transvaal 65 in Sleeuwijk. Aanmelden bij de secretaris via e-mail: f.verlinde@ziggo.nl

advertentie
advertentie