Afbeelding
LUCIE J.

Benefiet De Drie Vuisten enorm succes

20 januari 2020 om 10:52 Muziek

GORINCHEM Het benefiet ten bate van het onlangs door de gemeente gesloten uitgaaanscentrum De Drie Vuisten heeft zaterdag een bedrag van liefst 4.500 euro opgebracht. Dat bedrag wordt gebruikt om de juridische kosten te dekken. PoGo, waar het benefiet plaatsvond, was compleet uitverkocht.

Dikjan Pierhagen van de Drie Vuisten: ,,We hadden het dubbele aantal kaarten kunnen verkopen, zo groot was de belangstelling. Voor ons een geweldige steun in de rug."

Zo'n vijftien Nederlandstalige artiesten traden belangeloos op in PoGo. Veel bezoekers tekenden ook nog de petitie, die donderdag in het stadhuis wordt overhandigd aan burgemeester Melissant. De gesprekken met de gemeente ervaart Pierhagen als positief. ,,Het is zeker niet zo dat er ruzie is. Beide partijen staan er positief in en we hopen dus tot een oplossing te komen." 

Intussen is de samenwerking tussen PoGo en De Drie Vuisten heel hecht. De talrijke dartteams van De Drie Vuisten spelen de thuiswedstrijden inmiddels in PoGo. waarmee het stopzetten van de dartcompetitie is voorkomen. Pierhagen: ,,Wat PoGo voor ons heeft gedaan is ongelooflijk. Het is echt een geweldig buurtcentrum." 

advertentie
advertentie