Voorzitter Niels van Eeden van JCI Gorinchem overhandigt de cheque van 1500 euro aan Sander Noppert, voorzitter van HartVeilig Wonen Gorinchem
Voorzitter Niels van Eeden van JCI Gorinchem overhandigt de cheque van 1500 euro aan Sander Noppert, voorzitter van HartVeilig Wonen Gorinchem Sheila de Ruijter - van Luijn

JCI Gorinchem doneert 1500 euro aan Hartveilig Wonen

20 januari 2020 om 21:02 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op vrijdag 10 januari heeft voorzitter Niels van Eeden van JCI Gorinchem een cheque van 1500 euro mogen overhandigen aan Hartveilig Wonen Gorinchem.

Elk jaar organiseert JCI Gorinchem diverse evenementen, waarvan de opbrengsten jaarlijks aan een lokaal goed doel gedoneerd worden. De gift bestaat uit de opbrengsten van de evenementen De Gorinchemse Pubquiz, de Gorinchemse Rally en de verkoop van badeendjes tijdens de viering van het vijftig jarig bestaan van de kamer. Hiermee steunt de kamer HartVeilig Wonen Gorinchem bij hun inzet voor eerste hulpverlening door burgers in de omgeving en het realiseren van een dekkend netwerk van openbare AED’s in heel Gorinchem.

JCI Gorinchem (ook wel bekend als Junior Kamer Gorinchem) is in 1969 opgericht en is een onderdeel van JCI Nederland, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en actief willen bijdragen aan de maatschappij. JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden.

advertentie
advertentie