Visspecialist Michel HeinenDe Linie 48Gorinchem06 51375381www.echtezalm.nl
Visspecialist Michel HeinenDe Linie 48Gorinchem06 51375381www.echtezalm.nl Michel Heinen
ADVERTORIAL

Meer vissoorten in de keuken; Michel Heinen weet er alles van

21 januari 2020 om 08:36 Nieuws

GORINCHEM Visspecialist Michel Heinen heeft zich een dik half jaar terug gevestigd in het fonkelnieuwe winkelcentrum Hoog Dalem. Een stap waar hij nog steeds met plezier over spreekt. Iedere maand verwelkomt hij meer bezoekers in zijn winkel. En hij signaleert dat zijn klanten graag meer willen horen over het aanbod en het bereiden van vis. Als logisch vervolg heeft hij onder andere een aantal door hem zelf samengestelde ovenklare vismaaltijden in zijn assortiment opgenomen.

Michel Heinen is een visliefhebber, visbereider en visverkoper. Jarenlang werkte hij vanuit een eigen verkoopwagen in onder andere Nieuwendijk, Werkendam en Sleeuwijk, maar sinds een half jaar in zijn eigen winkel in winkelcentrum Hoog Dalem. De beleving in zijn winkel en het verrassen van de klant staan bij hem centraal.

Michel: ,,Vis is gezond, lekker en voedzaam. Als het gaat om het aanbod van ovenschotels is onze topper zalm of kabeljauw met groenten, aardappelgratin en hollandaisesaus. Schuif hem ongeveer twintig minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden en je zult smullen. Het is een complete maaltijd die ik ter plaatse bereid. Het houten schaaltje oogt smakelijk en met de kruiden er op ziet het er ook nog eens appetijtelijk uit.''

Hij toont een fris verpakte ovenschotel en benadrukt dat zelfs het stukje citroen niet mag ontbreken. Samengesteld door de eigenaar zelf en een zeer gewild product in zijn winkel.

Inmiddels heeft hij meer van dit soort producten in zijn aanbod opgenomen, waarbij het herkennen van smaak en het toevoegen van andere ingrediënten moet matchen met de vis. Het is voor hem de combinatie die er een sterk product van maakt.

Bami met Chinese garnalen of paella met fruits de Mer bijvoorbeeld. Of winterzuurkool met een Schotse zalm in plaats van spekjes. Of witlof met krieltjes in combinatie met warmgerookte zalm uit de oven.

Michel: ,,Als je rookvis toevoegt aan de groente, geeft dat een warme en diepe smaak. Ik vertel mijn klanten graag wat goed combineert en hoe ze iedere keer weer verrassend voor de dag kunnen komen. Vis bereiden is echt niet moeilijk. Je kunt snel een smakelijk gerecht op tafel zetten.''

Om zijn klanten nog langer van dienst te zijn, is Visspecialist Michel Heinen nu ook op maandagmiddag open.

Daarnaast is Heinen mede-eigenaar van de site www.echtezalm.nl. Via deze site levert hij in heel Europa zijn zalm in een al dan niet oer-Hollandse, representatieve verpakking. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om in de winkel deze representatieve zalmpakketten te bestellen en naar eigen inzicht fraai te laten verpakken. Visspecialist Michel Heinen maakt er voor iedere klant een feestje van.

advertentie
advertentie