x
x x

Concert Matthijn Buwalda op 8 februari in Gorinchem

24 januari 2020 om 16:06 Religie Deel je nieuws

Celebrate Recovery Gorinchem organiseert samen met Stichting Plaats voor jou op D.V. zaterdagavond 8 februari een concert met Matthijn Buwalda in “ V.EG.de Ark”  Kennelweg 14 in Gorinchem.

Matthijn Buwalda (1983) is een Nederlandse zanger en liedschrijver. Sinds 2006 heeft hij verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten gegeven in theaters, kerken en op festivals. Matthijn schrijft en zingt Nederlandstalige luisterliedjes waarbij hij geloof en het leven van alledag bij elkaar brengt. De theaterprogramma’s die volgen op zijn cd’s worden goed bezocht, Matthijn blijkt zich meer en meer thuis te voelen als verhalenverteller in het theater. 

Hij heeft ook voor verschillende artiesten en televisieprogramma’s liederen geschreven. Het nummer ‘Dit pakt niemand ons meer af’ schreef hij samen met Henk Pool voor de bioscoopfilm ‘Achtste groepers huilen niet.’ Ook won Matthijn de BUMA Cultuur prijs ‘Beste lied in 2015’ voor zijn nummer 'Nog één rivier.' Naast zijn werkzaamheden binnen de muziek is Matthijn regelmatig actief als columnist.

Het themalied op 8 februari zal zijn: “Wat als ik struikel?”

De organisatie van het optreden ligt in handen van het team en deelnemers van Celebrate Recovery in Gorinchem. CR helpt om herstel en nieuwe vrijheid te vinden door Jezus Christus en te ontdekken hoe God het leven heeft bedoeld. Stichting Plaats voor jou wil mensen helpen vanuit de liefde van Jezus.

De zaal is open vanaf 19.15 uur. Het programma begint om 19.45 uur. Ticketkosten bedragen €18,00 incl. consumpties (ook na afloop). Voor meer informatie en kaartverkoop : https://www.eventbrite.nl/e/tickets-concert-matthijn-buwalda-wat-als-ik-struikel-82601167315. Er is geen kaartverkoop bij de entree voor aanvang van het concert.

advertentie
advertentie