Afbeelding
Kris van Veen

Sommerhus in Het Zevende Huis

2 februari 2020 om 14:28 Muziek

GORINCHEM Zaterdagavond 8 februari staan de singersongwriters van Sommerhus in Het Zevende huis aan de Knipsteed in Gorinche,. Toegang is gratis, er staat een hoed voor de muzikanten. De voorstelling begint om 20.00 uur. Een plaatsje reserveren kan via info@hhmusica.nl

Sommerhus bestaat uit singer-songwriter en gitarist Vera Jessen Juhrend en de klassiek getrainde contrabassist en zanger Peter Jessen. Het Rotterdamse duo kneedt elementen van akoestische pop, klassieke muziek, opera en avant-garde samen tot een eigen geluid. Verstilling en intimiteit zijn daarbij sleutelwoorden naast melodie en haarscherpe samenzang. Sommerhus blijft altijd dicht bij zichzelf hun dynamische kamerpop kent geen grenzen.

Materiaal van hun twee albums 'Sommerhus' (2013) en 'Is There Such A Thing As Too Much Love?' (2016) weerklonk reeds live in huiskamers en kleine clubs van Rotterdam tot Denemarken en Zuid-Afrika. Recentelijk bracht Sommerhus nieuw werk uit gebaseerd op de gedichten van Joz Knoop, die ook aanwezig is.

Er is koffie en thee. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

advertentie
advertentie