Afbeelding
Generaal Pardon!

Generaal Pardon! speelt "Funny Valentine"

28 januari 2020 om 17:22 Podiumkunsten

GORINCHEM Op de dag voor Valentijnsdag speelt een aantal spelers van improvisatietheatergroep Generaal Pardon! uit Woudrichem een voorstelling in theater 't Pand in Gorinchem. De liefde staat deze dag centraal.

De suggesties voor de scènes komen vanuit het publiek. De spelers gaan ter plaatse met de genoemde suggesties een aantal scènes spelen. Het publiek beloont mooie of grappige scenes door middel van het gooien van rozen. De scenes worden muzikaal begeleid door trainer en muzikant Jonathan Perquin.

Nieuw voor de spelers, en dus ook voor het publiek, is dat het een combinatie gaat worden van korte impro-games met de langere impro-vorm: longform.

Er wordt een verhaal geschetst (naar aanleiding van de suggesties uit het publiek) dat de rode draad gaat vormen in de voorstelling, afgewisseld met de shortform games.

Hilariteit gegarandeerd, maar afhankelijk van suggesties en associaties van de spelers zijn er wellicht ook ontroerende, emotionele of serieuze scènes te zien. Niks is onmogelijk, niks is voorspelbaar.

De voorstelling is donderdag 13 februari om 20.00 uur bij theater 't Pand, Korenbeurs 3-5 in Gorinchem.

Reserveren: www.yrrostheater.com en niet via het theater. Een kaartje kost 7 euro en kan betaald worden aan de deur.

advertentie
advertentie