Unitas za 1 nipte overwinning

3 februari 2020 om 21:34 Voetbal Deel je nieuws

Unitas is een van de grootste voetbalverenigingen in Gorinchem. De vereniging heeft een zeer actieve jeugd waar een ieder op zijn of haar niveau kan voetballen.  Unitas O13 speelt zelfs op landelijk niveau in de 3e divisie. De Unitas senioren selectie elftallen profileren zich in het weekend op verschillende niveaus. Unitas Zondag 1 siert de ranglijst in de hoofdklasse B en Unitas Zaterdag 1 is actief in de 4e klasse. Naast damesvoetbal is er ook elke dinsdagmorgen Walking Football. Unitas is een actieve vereniging met een fraai kunstgrasveld.

Unitas zaterdag

De wedstrijd van Unitas zaterdag 1 tegen Kerkwijk was een typische gelijkspel wedstrijd. Het jonge team van Unitas deed het goed tegen de toch wel oudjes van v.v. Kerkwijk met trainer Nabil Bouchlal die de een na laatste plaats van de ranglijst siert. Unitas trainer Othman Bouchaten nam in de tweede helft een belangrijke beslissing door Brandon Markham in het elftal te brengen en deze stond op de juiste plek om in de laatste minuut van de wedstrijd de 2-1 te scoren. De geschiedenis herhaalde zich. Bij de uitwedstrijd was het voordeel aan Kerkwijk. De wedstrijd was leuk om te aanschouwen. Er was veel inzet en we hebben genoten van de jonge talenten die Unitas rijk is. Een verdiende overwinning.